Thursday, December 30, 2010

sayangG si comeL !


tajuk aku rni tentang kucing . . 


same cam putih 



dulu ak pernah ade 10 ekor kucing. . ade y da mati. .tompok. putih, ,comot and boboy kucg ksyangan aku dannn y paling aku syg. . .



korang ta rase ke kucing ni bole wat korang ketawa? comel sgt. . .geram aku. . tgok ah video ni. .likeeeeeeeeee XD

  






hehhe. .skali aku tgok. .msti nak gelak. .dalam mase y same bertuahnye if org tu bela kucing



sebabnye. . . mak ak da buang kucing2 aku. .sedih. .blik skola je, , da tade

aku sayang tompok aku. . if ade prob ak mang suke bercerita ngn dia

 
                                                                                      mcm tompok. .luv u honey


aku gila ke?? tak lah aku waras. . .kucing bg ak haiwan y paling comel anugerah Illahi. . bila aku usap, ,jiwa ak tenang. .

mcam comot
ak pnah cakap an mak aku nak beli kucing, , p ta diizinkan =(



aku  pernah cakap kat mak aku. .hehe hantaran aku mesti ade seekor kucg parsi. .  .seyes ni =D



gila kucing da aku ni. . huhu. p skrang. .tompok. . boboy comot n putih da tade . .p ak bsyukur dorg pna hadir dalam hidup aku. . walau sekejap




huhu. . korang if tanak kucing bg kat aku ah. . . hehehe. . jeles bha tgok org y ade kucing







Ya Allah . . jika hidup lg tompok. . Kau lindungilah dy. . jika ade y mgambilnye. . berikanlah insan itu keredhaanMu. . dan bukakanlah hatinya untuk mjga kucing ku itu dan myanyagi nye seperti aku myayangi nye. . 







tompok. . seyes aku rindu n sayang kau. . maafkan aku. . moga kita bjumpa d akhrt kelak . . . . 










p/s: wat semua pjaga kucing. .silelah layan kucg anda baik2. . 

8 comments:

inaISme said...

tacing ah aku. .time wat entry ni. . .

yna said...

yunk..ada org ckp kat fizah..
hmm..
jgn tgkp byk sgt gmbr haiwan yg kter syg..
sbb nnt dia akn pergi tinggalkan kter..

inaISme said...

yana. . .ni amek pic kat google. . kucg sye sume da tde

mia.lia said...

syg kucing erk?bagus2..hehe
tngkap gmbr kucing takde pape pon
tak elok pcaye bnda tu

inaISme said...

aah, , ,syggggg sgt =). . .

Azriff Azmi said...

tompok mati sbb ape~
nak taO gak..

Azriff Azmi said...

tOmpOk mati sbb ape...
nak TaO gak.

inaISme said...

azriff. . tompok ina tatau masih hidup ke tak .time ina balik skola je mak ina kate da buang. . sedey

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...