Tuesday, November 22, 2011

Forever friends

Assalamualaikum~
POSt kali ini ak wat setelah dsuruh ole miss HW utk ak update blog .
SO, let start with Bismillahirrohmannirrahim
My post today is all about friends. J

1)      Kindergarten
2)    Primary school, SKS (1)
3)     Secondary school , SMKBBS
4)    KMPH
5)     UMS

SEMUA stage d atas suda DAN sedang aku lalui. Hari2 y aku lalui bukan bseorangan
HEE . Bsama kawan / Friend y kekal hingga kini.
GUMAWO  J

Through all d days, best frenz oweyz in my heart

Ini my bestie from SMKBBS until now.btahun suda.






Y  dikiri aku d dalam gambar uh namenye Siti Hamizah Md Yusof. Aku pgil dy AMI.Lahir pd 13 Jan 1991. Kawan aku y aku syg n rapat an aku.Now dy d UPM dalam Biochem ~ dak ni sgttt baik. Y aku paling igat ttg dia time form5,dy gegurau tampar aku,p aku tetibeee nanes .heee.c AMI ni last2 cuak ikut nangis skali.HAHA tak jadi aku nak ngis.trus gelak J Kami satu sekolah, kami satu matrik , tapi tpisah d menara gading J  
P/s : aku sayang ko mok. Eventhough masing2 da ade ramai kawan. P ko tetap istimewa d hati aku.cehhh jiwang doe.STUDY leklok mi <3 saranghae.

Y bbaju kurung itu namenya SITI ZURAIDAH BT YUSOFF. Lahir pade 8 OCT 1991. Aku pgil dy rai2,Dak ni suke novellll.n prangai dy MATURED gile. Hee lau aku gado an ami mesti aku cari dy J  Pandai memasak n menasihati.hee kekadg dy la jd kaunselor aku J INSYAALLAH rai2 bakal mjadi cikgu 1day. Bguslah seng anak2 aku sok :P
p/s : oitt macik sayaaaangggg ko.rindu korang berdua T___T .gud luck study, jgn dtoleh ke mase lampau J wokeyy !! kenangan sekola bole dkenang p jgn smpai ganggu masa HADAPAN ko .ok . AISHITERU <3




 kawan baik aku y lain2 .MIERA, ECAH, NADIAH. soalan aku >> BILA NAK HANGOUT LAGI ?? T__T
















Let MOVE on to KMPH

Shamimi Asilah, Ruzanna Shapi’i dan Anis Fatinah sekepala an aku. HAHA kemana2 kami btiga saja. Selalu gak lepak bilik2 dorg. Hee outing bsama, makan bsama, presentation bsama semuaalaaaa. Y mimi dak Melaka ni cakap dy kasaq benar,p manje gitu.sering jadi tumpuan Kumbang2 ,hee J sgt BLURR .lambat tol gelak bila kitorg wat lawak. N c ZANA lak dak raub pahng.dak ni pandai mathS .mang aku taaaabikkk la now dy d UPM ~dak nit a seBLURR mimi,and andddd y taleh tahannnnlambat bersiap.selaluuu dtg lewat kuliah bab tggu dak ni bsiap.grrr.hari2 blari2 ke kuliah J N Anis .manis orgnye,lemah lmbut n sering tgur perangai kitorg. J TQ anis .hee ko tak jemu ajak aku p surau walaupun aku LIaT sikit.
P/s : KENANGAN ngan korang COMELLLLLLL sgt.tsenyum sorang2 kalau aku igt stu psatu. Bile mau jumpe??? RINDUUU

4 of us :)

anis n me <3

bsame koreografer

mimi dak BLURR

date bsama ANDA d MID .ta sabar  :))

rindu kamu :)




Ini lak MISS HW = Hidayah Wan . Kami rapat dFB n skang selalu berskype. Blaja d UNIMAP. Heee.sorang y pmalu. N thanks to ALLAH, SHE loves cat too J .Rahsia kami suda bsatu,hahah. Dak nakal ni suke kenakan aku.hope our friendship will last long yaaaJ suka sgt dak ni mengedit gambar.heee. .n aku sonok kawan an dy J even ta pnah jumpe p dy baik and and andddd sangat nakal.HEE .Aku doakan kamu smoga c dia akan mjadi imammu suatu hari nnt.insyaAllah J






 CANTIK kan :)













Utk kawan2 UMS semua KAWAN2 ku y sgup bsame ktika aku susa~ MOGA kita sesame bjaya yup J

Ano.uyun.imau.fana.abot.farah.kak ecah.syida.wani.kanmani.sunthari.lala.fina. n SEMUA y ta dsebut J



SEKIAN ~ :)

3 comments:

hidayah wan said...

heeeee..
syukran ya ukhti..
luv it so much..
maluuuuuuuuuuuu woooo, di ceritakan disini, & the last sentence.. wuuuu <3 amin, insyaALLAH.. heee
luv u & hearts u always darl <3

zuraidah yusoff said...

ak xtau nk ckp pe..p matured sgt ke ak?? novel mmg ak ske..asgment melambak2 pon stil bce novel.hehe..psl kaunselor plak, ak jz nk y tbaek tok kwn2 ak..no hal laa nk ajr anak2 ko..p klu dy kuat majuk cm mama dy,tros ak antr dy ke hosptl..haha..skolah ttp drinduui..iisk3..

inaISme said...

hee..afwan :)
luv u too nyang :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...